Praktijk voor Reflexologie

Wie ben ik?

Therapeute Mary Tjong A Tjoe

Mijn naam is Mary Tjong A Tjoe - van der Veen.

Ik ben in 1998 de HBO opleiding voor Reflexzonetherapie gaan volgen aan de ANZN te Eindhoven. Op dat moment was ik Manager in het bedrijfsleven, maar het persoonlijk begeleiden van mensen vond ik eigenlijk het leukste aan mijn werk. Vandaar dat ik een andere richting ben gaan zoeken waarin dit nog meer tot zijn recht zou kunnen komen. Na het behalen van mijn diploma, ben ik in 2001 begonnen met mijn Praktijk Yanty. Ik voldoe aan de eisen van de Zorgverzekeraars en volg jaarlijks de verplichte nascholingen.

Voor mij maakt een goede therapeute niet alleen iemand die een opleiding heeft gevolgd maar ook iemand die levenservaring heeft en kan begrijpen waar een ander mee zit. Het aanpakken en overwinnen van een situatie en het terugvinden van je eigen levensgeluk zijn voor mij belangrijke onderdelen van de therapie. Je eigen balans en je kracht vinden is iets waar ik, door mijn eigen levenservaring en de behandelingen die ik geef je zeker mee kan helpen. Daarnaast geef ik je graag een stukje warmte en rust tijdens de behandeling. Ontstressen en ontspanning vind ik erg belangrijk.

Naast mijn werk als Therapeute ben ik bezig met het opzetten van Reflexologie voor sportklachten omdat ik als dochter van een voetballer daar veel affiniteit mee heb. Daarnaast schilder ik , luister naar muziek en ga graag naar concerten. Ik wandel en doe aan chi gong / tai chi en geniet van mijn gezin. Ik probeer keuzes te maken in het moment en balans te houden in werk en vrije tijd.

 

 

 Yanty - Praktijk voor Reflexologie, telefoon 06 46 35 22 46, info@yanty.nl