Praktijk voor Reflexologie

Ervaringen en reacties - Conny, burn-out & overgangsklachten

Conny
"Mijn naam is Conny en ik ben 52 jaar. Vier jaar geleden kreeg ik een burn-out. Ik had klachten als extreem moe zijn, hartkloppingen, paniekaanvallen en niet meer alleen ergens naar toe durven gaan.

Een collega raadde mij voetreflexzonetherapie aan. Ik maakte een afspraak bij Mary van reflexzonepraktijk Yanty in Mierlo-hout, Helmond. De eerste afspraak vond er een intakegesprek plaats. De tweede afspraak startte de behandeling. Tijdens deze behandeling raakte ik volledig in paniek en begon over mijn hele lichaam te trillen. Mary paste een bepaalde greep toe, waardoor ik binnen een paar minuten weer kalmeerde.

Ik had gelukkig zoveel vertrouwen in Mary dat ik toch de volgende keer weer ben gegaan. Geleidelijk aan werden mijn klachten minder. Achteraf denk ik dat veel klachten van mijn burn-out terug te herleiden zijn naar de overgang. Momenteel heb ik nog steeds overgangsklachten zoals; dagen dat ik erg moe ben, soms nog wat lichte paniek, opvliegers en lichte hartkloppingen.

In het begin ging ik elke week naar Mary, maar de laatste drie jaren nog slechts een keer per maand. Ik merk als ik geweest ben, dat de klachten verdwijnen. Tegen dat de maand vordert komen de klachten weer tevoorschijn. Mijn leidinggevende, een vrouw trouwens, zegt aan het einde van de maand; je moet zeker weer bijna naar je voetenmevrouw, je bent weer zo onrustig. Een prettige bijkomstigheid is dat de sfeer bij Mary goed is en dat het ook een heerlijke ontspanning is. Ik kijk er elke maand weer naar uit. "

>> Lees hier meer ervaringen met voetreflexzonetherapie bij Yanty

 Yanty - Praktijk voor Reflexologie, telefoon 06 46 35 22 46, info@yanty.nl