Praktijk voor Reflexologie

Ervaringen en reacties - Jean-Pierre, rugklachten

Jean-Pierre
"Mijn naam is Jean-Pierre Ik heb altijd in de bouw gewerkt en in de weekenden zat ik ook nooit stil. Ik draaide overal muziek en ben 15 jaar medewerker geweest van een organisatiebureau. Daarnaast heb ik zelf mijn huis gebouwd. Ik werkte altijd met kerst, pinksteren, noem maar op. Het kon niet op, was niet kapot te krijgen.

Totdat ik enkele jaren geleden heel veel last kreeg van mijn rug. Ik heb 2 keer 2 maanden niet kunnen lopen en dacht nu is het afgelopen, ik kom nog in een rolstoel terecht. En dan komt het, ziekenhuis in ziekenhuis uit, masseur, steunzolen, pijnstillers enz. enz.

Toen kreeg ik van iemand het adres van Mary en haar reflexzonepraktijk YANTY in mierlo-hout, helmond. Ik dacht niet geschoten is altijd mis. Na enkele behandelingen in combinatie met sporten onder begeleiding ging het de goede kant op (ondanks dat mijn rug versleten is en een operatie niet mogelijk is). Ik kan nooit meer het werk doen wat ik voorheen deed, daar moet ik mij bij neerleggen volgens de artsen. Maar ja je moet niet kijken wat je niet meer kunt, maar kijken wat je nog wel kunt. En die dingen die ik nu wel weer kan heb ik mede te danken aan Mary.

Ik kom nu ongeveer om de 6 weken in haar praktijk en het bevalt mij goed. Ik ga er mee door want ik heb er baat bij. Een aanradertje misschien voor andere rugpatienten!"

>> Lees hier meer ervaringen met voetreflexzonetherapie bij Yanty

 Yanty - Praktijk voor Reflexologie, telefoon 06 46 35 22 46, info@yanty.nl