Praktijk voor Reflexologie

Ervaringen en reacties - Deborah, zwangerschapsklachten

Deborah
"De eerste maanden van mijn zwangerschap verliepen voorspoedig. Ik was zwanger van mijn eerste kindje en helemaal in de wolken. Ik had altijd gesport en voelde me op en top fit. Toch kreeg ik na een aantal maanden last van bekkenklachten. We zaten toen midden in de verhuizing. Door de constante pijn en de drukke periode van de verhuizing daalde mijn energiepeil. Mijn lichaam hield het zowel lichamelijk als geestelijk niet meer vol waardoor ik noodgedwongen ben gestopt met werken.

Via een advertentie van Yanty kwam ik voor het eerst in aanraking met reflexzonetherapie. Ik was op dat moment ongeveer 6 maanden zwanger en net gestopt met werken. Het verhaal sprak meteen aan en ik dacht: laat ik het proberen… wellicht kan het voor  mijn klachten uitkomst bieden!

Mary verstaat haar vak. Ze is zeer deskundig en heel prettig in de omgang!

Ze had (en heeft nog steeds) aandacht voor mijn verhaal, geeft nuttige adviezen en tips. Hierdoor voelde ik me gesterkt om bepaalde vervelende ervaringen tijdens die periode aan te pakken. Deze hebben dan ook zijn vruchten afgeworpen! Al tijdens de behandelingen merkte ik dat ik tot rust kwam. Na afloop voelde mijn lichaam warm en soepel aan en de pijnklachten waren even helemaal verdwenen.

Het is en blijft heerlijk om een uur lang volledig in de watten te worden gelegd, mét resultaat!

Een paar dagen voor de bevalling heeft Mary bepaalde punten op mijn voeten behandeld. En twee dagen na de uitgerekende datum werd onze zoon “Tristan” geboren. Wie weet was de  therapie het laatste duwtje in de goede richting!

Na de bevalling ben ik doorgegaan met de  therapie om mijn hormonen weer in balans te brengen. Door de zwangerschapshormonen en de borstvoeding voelde ik me uitgeput en dacht alleen nog maar aan slapen...

Ook deze keer hadden de behandelingen een positief effect: de vermoeidheid nam steeds meer af. Ik heb nu  meer energie en zit een stuk lekkerder in mijn vel!

Kortom: De reflexzonetherapie heeft bij mij erg goed geholpen. Ik kan het iedereen aanbevelen!"

>> Lees hier meer ervaringen met voetreflexzonetherapie bij Yanty

 Yanty - Praktijk voor Reflexologie, telefoon 06 46 35 22 46, info@yanty.nl