Praktijk voor Reflexologie

Ervaringen en reacties - Bea, zwangerschapsklachten

Bea
"Half juli van dit jaar was ik 23 weken zwanger van mijn 2e kindje. Tijdens de zwangerschap van mijn 1e kind had ik vanaf 20 weken bekkeninstabiliteit gekregen in die mate dat ik toen niet meer kon werken en de rest van de zwangerschap met steeds meer pijn heb moeten volbrengen. Daar was ik dus goed op voorbereid bij deze 2e zwangerschap en ik begon al in een vroeg stadium preventief met oefeningen die ik destijds bij de Cesartherapie had geleerd, maar bleef ondertussen het gevoel houden dat er toch meer mogelijk moest zijn.

Toen las ik in de Houtvonken een artikel over Mary over haar praktijk Yanty voor voetreflexzonetherapie, waarin ook de website vermeld werd. Daar las ik dat deze therapie preventief ook erg gunstige uitwerkingen heeft voor je bekken tijdens zwangerschap. Het kwartje viel meteen bij mij en ik heb diezelfde dag de telefoon gepakt om een afspraak te maken.

Het klikte meteen met Mary en vanaf dat moment (23 weken zwanger) tot en met echt de allerlaatste loodjes in week 40 heb ik gemiddeld elke week een behandeling gehad bij Mary, hetgeen voor mij heeft geresulteerd in de volgende positieve effecten:

Naast deze positieve lichamelijke effecten, gebeurde er ook veel op geestelijk gebied als gevolg van de behandelingen. Sowieso had ik iedere keer na een behandeling weer een lading hernieuwde energie en het maakte me op langere termijn ook rustiger, meer ontspannen en in balans met mezelf.
Ik ben ervan overtuigd dat ik mede hierdoor m’n zwangerschap ook heel ontspannen heb beleefd en me in alle rust kon voorbereiden op de bevalling, die uiteindelijk ook prima verlopen is, met als resultaat een kerngezonde, en erg relaxte :-), zoon!!

Na de bevalling ben ik ook nog bij Yanty geweest om alle rondstuiterende hormonen weer even in balans te krijgen en ik sluit niet uit dat ik in de (nabije) toekomst nog vaker een afspraak maak: al was het alleen maar om weer even helemaal lekker te ontspannen en in je eigen kracht terug te komen als ’t hier even aan schort.

Het zelfhelend vermogen van je lijf en geest krijgt door de voetreflexezonetherapie de juiste stimulans om aan de slag te gaan, op welk gebied dit dan ook nodig is!"

>> Lees hier meer ervaringen met voetreflexzonetherapie bij Yanty

 Yanty - Praktijk voor Reflexologie, telefoon 06 46 35 22 46, info@yanty.nl