Praktijk voor Reflexologie

Ervaringen en reacties - Kitty, zwangerschapsklachten

Kitty
"Mijn naam is Kitty en ik heb bij Mary Reflexzonetherapie gehad. Ik was 28/29 weken zwanger van mijn 2de kindje en had heel veel last van mijn bekken. Ik heb in totaal 10 behandelingen gehad.

Elke behandeling duurde ongeveer een uurtje, wel te verstaan een heerlijk uurtje voor je eigen. Bij Mary heb ik mezelf heel erg op mijn gemak gevoeld , je ligt heerlijk in een stoel met je benen en voeten omhoog, met een lekker kopje thee of met de hetere dagen kreeg ik wat frisdrank en met heerlijke rustige achtergrondmuziek.

Mary stimuleert dan de zenuwuitgangen (of zoiets) die onder je voeten zitten die weer verbonden zijn met de spieren van je bekken en bekkenbodem en nieren en nog veel en veel meer....om zo maar te zeggen "heel je lichaam zit onder je voeten". Na de eerste behandeling had ik nog niet heel veel het gevoel dat het hielp, maar na de 2de en de volgende wel, na een paar weken daar een behandeling hebben gehad had ik geen bekkenklachten meer en om dat zo te houden ben ik gewoon elke week teruggekomen voor een behandeling totdat ik bevallen was.

In de laatste 2 weken van mijn zwangerschap heb ik een beetje stimulatie gehad om te proberen de bevalling op gang te brengen, helaas is dit niet bij mij gelukt, omdat mijn kleintje niet was ingedaald, maar vele zwangere vrouwen gingen mij voor waar het wel bij hielp.

Ik ben zeer dankbaar dat Mary mij heeft willen helpen tijdens een zware zwangerschap en heb daar een hele fijne periode gehad, het was heel gezellig en ook heel leerzaam. En ik kan het iedereen aanraden, ook al heb je alleen maar last van dikke vochtige enkels, Mary helpt je.
"

>> Lees hier meer ervaringen met voetreflexzonetherapie bij Yanty

 Yanty - Praktijk voor Reflexologie, telefoon 06 46 35 22 46, info@yanty.nl